Bedrijfscatering

Het succes van een bedrijfsrestaurant valt of staat met het eten en drinken dat daar geserveerd wordt. Natuurlijk spelen de presentatie en de hygiëne daar ook een grote rol in. Eten en drinken dat niet smaakvol wordt gepresenteerd nodigt immers niet uit om genuttigd te worden. Ook een rommelig restaurant met vieze tafels en een vieze vloer schetst niet bepaald een prettig plaatje. Toch komt het vaker voor dan u denkt dat er te makkelijk wordt gedacht over de invulling van het bedrijfsrestaurant. Bepaalde medewerkers wordt dan gevraagd om dat naast hun reguliere werkzaamheden voor hun rekening te nemen. Het resultaat daarvan is dat die medewerkers daardoor overbelast raken en op beide fronten niet goed zullen presteren. Daarom is het aan te bevelen om de catering van bedrijfsrestaurants uit te besteden aan een cateraar. Die kan het hele reilen en zeilen van het bedrijfsrestaurant uit handen nemen. 

De ene cateraar is de andere niet

Bij het kiezen van een cateraar doet u er goed aan om geen concessies aan de service en kwaliteit te doen. Een goede cateraar is een aanwinst voor elk bedrijfsrestaurant. Eventuele kosten die daarmee gemoeid gaan worden door een goede cateraar gemakkelijk terugverdient. Niet per se in valuta, maar in elk geval in gezondere, gemotiveerde medewerkers en als visitekaartje voor uw bedrijf of organisatie. 

Hoe gaan wij te werk?

Wij werken met verse, bij voorkeur lokale producten van het seizoen. In ons assortiment hebben wij nationale en internationale smaken. Het varieert van verse salades die door de gasten zelf samengesteld kunnen worden, tot wok gerechten, smoothies en wraps. Alles wordt door ons vers bereid, hetgeen de smaak en de kwaliteit van het eten ten goede komt. Naast ons reguliere assortiment van gezonde voeding laten wij ook voldoende ruimte voor maatwerk. Bijvoorbeeld voor de medewerkers met buitenlandse roots, of buitenlandse relaties die u op bezoek heeft. Ervaring leert ons dat een smaakvolle presentatie van gezonde gerechten de medewerkers aanspoort om hiervoor te kiezen. Zo wordt gezond eten een feest voor iedereen, op elk moment van de dag. 

Multi-tenant locaties

“Schoenmaker blijf bij je leest.” Dat is een waarheid als een koe. Slimme ondernemers weten dat een onderneming sneller floreert als de zaken op orde zijn. Door samen te ondernemen kunnen door u gestelde doelen voor de organisatie gemakkelijker worden behaalt. U kunt al uw tijd èn die van de medewerkers aan het bedrijf wijden en wij verzorgen de catering. Bovendien is het er ons alles aan gelegen om uw locatie binnen ons netwerk te promoten. Dat doen wij onder andere via social media kanalen en in de signing. 

Wat ervaart u?

Op de locaties waar wij de catering verzorgen is het een waar feest om gezellig aan te schuiven of een keuze te maken voor de take-away. Bij binnenkomst in het bedrijfsrestaurant komt de heerlijke geur van vers brood en koffie u al tegemoet. Vervolgens zie u één en al kleur van verse producten:

  • Luxe belegde broodjes
  • Streetfood, zoals een broodje kipshoarma of gevulde wraps
  • Huisgemaakte soepen
  • Een salade-bar
  • Verse smoothies
  • Snacks
  • Huisgemaakt gebak


Alles in een frisse, opgeruimde setting met vriendelijke, attente bediening. 

Informeren en stimuleren van gezonde voeding

Wij gaan voor gezonde voeding, bereid met verse producten die zo min mogelijk zijn bewerkt. En ook al hebben we, voor wie het echt niet kan laten, snacks in ons assortiment, we zullen steeds proberen om iedereen te verleiden tot het nuttigen van gezonde voeding.

Duurzaamheid

Duurzaamheid staat bij ons hoog in het vaandel. Wij doen er alles aan om zo min mogelijk voedsel te verspillen en streven ernaar om onnodig afval te voorkomen. Dat is onder andere terug te zien in onze dagverse producten, die met verse ingrediënten worden gemaakt.

Regionaal

Onze betrokkenheid bij het milieu blijkt ook uit het feit dat wij ons inzetten om zoveel mogelijk regionaal te ondernemen. Als geen ander zijn wij bedreven in het verbinden en het versterken van de regio. Ten minste 50% van alle ingrediënten die wij gebruiken komen van Twentse bodem.

Door te werken met themaweken houden we de catering spannend en divers.De thema’s die wij kiezen hebben bijvoorbeeld betrekking op het seizoen of de regio. Om het verbinden te bevorderen, geven we ondernemers uit Twente regelmatig de gelegenheid zich te presenteren op uw locatie.